Bombos skonis: paprastas nuostabaus grybų pašteto receptas

Tobulo grybų pašteto iš grybų receptas.

Nukopijuota nuoroda

Elegantiškas grybų paštetas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo

Jei atsibodo parduotuvėje pirkti užtepėlės ir norisi ko nors naminio, per kelias minutes be didelių pastangų galite pasigaminti neįtikėtinai skanų grybų paštetą.

Myas išsiaiškino, ko tam reikia. Ukrainiečių tinklaraštininkė Anna apie tai papasakojo TikTok anny.cooking.

Grybų paštetas – receptas

Ingredientai:

  • Svogūnas 1 vnt.
  • Morkos 1 vnt.
  • Grybai 500 g
  • Česnakas 1 skiltelė
  • Druska 1/2 šaukštelio.
  • Pipirai 1/2 šaukštelio.
  • Lydytas sūris 1 vnt.
  • Sviestas 50 g

Susmulkinkite svogūnus ir pakepinkite juos augaliniame arba sviesto aliejuje. Tada sutarkuokite morkas ir kepkite kartu su svogūnais apie 5 min. Per tą laiką galite supjaustyti grybus.

Sudėkite juos į keptuvę prie daržovių ir vos tik jie paleis sultis, sudėkite smulkiai supjaustytą česnaką. Kepkite daržoves ir grybus, kol išgaruos drėgmė. Tada įberkite prieskonių, gabalėlį sviesto ir lydyto sūrio.

Paruoštus grybus su daržovėmis sutrinkite trintuvu, sudėkite į formą ir atvėsinkite.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti grybų paštetą:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: anny.cooking

anny.cooking yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Anny.cooking yra užsiprenumeravę daugiau kaip 350 tūkst. socialinio tinklo naudotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai