Pakeičia „Olivier” ir „Shuba”: karališkos salotos šventiniam stalui

Švelnių šventinių salotų su liežuviu receptas.

Nuoroda nukopijuota

Salotos su liežuviu – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Norėdami paįvairinti žiemos švenčių stalą, siūlome labai sočių ir skanių salotų su liežuviu receptą, kuris paruošiamas paprastai ir greitai, tik ingredientus reikia pasiruošti iš anksto.

Beje, šioms salotoms geriausia naudoti mėlynuosius svogūnus, praneša My su nuoroda į mariiam_foodblog.

Salotos su liežuviu – receptas

Ingredientai:

  • Veršienos liežuvis – 300 gramų
  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Konservuoti žirneliai – 150 g
  • Marinuoti svogūnai – 0,5 vnt.
  • Majonezas
  • Druska, pipirai pagal skonį

Išvirkite liežuvį, kol suminkštės, atvėsinkite ir nulupkite.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, įberkite druskos, cukraus, augalinio aliejaus, acto, užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pusvalandį marinuotis.

Kiaušinius kietai išvirkite ir stambiai supjaustykite, krapus susmulkinkite.

Sumaišykite liežuvį, kiaušinius, žirnelius, svogūnus, įpilkite majonezo, įberkite druskos ir pipirų. Viską išmaišykite ir viskas paruošta.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti salotas su liežuviu:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: mariiam_foodblog

mariiam_foodblog yra populiari ukrainiečių maisto tinklaraštininkė instagrame, kuri dalijasi savo mėgstamiausiais išbandytais receptais. Mariiam_foodblog yra užsiprenumeravę daugiau nei 11 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai