Šventinio stalo žvaigždė: biudžetui draugiškų karališkųjų „Mimosa” salotų receptas

Visiškai naujas gerai žinomų „Mimoza” salotų receptas, kuris nustebins skoniu.

Nukopijuota nuoroda

Tikrai karališkos Mimozos receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo

Daugelio ukrainiečių vaikystėje nė viena šventė neapsieidavo be „Mimozos” salotų. Todėl Mimoza tapo ypatingu patiekalu, keliančiu tik malonius prisiminimus. Jei šiandien norite pasimėgauti šiomis salotomis, galite jas paruošti naujai.

Myas sužinojo, kaip Mimozą patiekti nauju būdu. Apie tai „TikTok” papasakojo ukrainiečių tinklaraštininkė Diana Kulikovskaja.

Jus gali sudominti: Svečiai aikčios iš susižavėjimo: nuostabių salotų su vištiena receptas.

Karališkoji mimoza – receptas

Ingredientai:

  • Morkos 4 vnt.
  • Kiaušiniai 3 vnt.
  • Bulvės 5 vnt.
  • Tunas aliejuje 140 g
  • Svogūnai 1/4 vnt.
  • Majonezas
  • Druska

Išvirkite morkas, kiaušinius ir bulves. Ant folijos plonu, bet tankiu sluoksniu išdėliokite tarkuotas morkas, kiaušinius ir bulves. Kiekvieną sluoksnį pasūdykite ir patepkite majonezu.

Tada ant juostelės krašto išdėliokite tuną ir smulkintą svogūną. Susukite visus ingredientus į ritinėlį ir suvyniokite į maistinę plėvelę. Pasiųskite „Mimozą” į šaldytuvą kelioms valandoms, po to galėsite ją išbandyti.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti karališkąją Mimozą:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: Diana Kulikovskaja

Diana Kulikovska – Ukrainos tinklaraštininkė, kurios socialinių tinklų puslapius yra užsiprenumeravę daugiau nei 70 tūkst. vartotojų. Diana dalijasi žingsnis po žingsnio subalansuotų patiekalų receptais.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad praneštumėte redakcijai.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai