Tingaus obuolių štrudelio receptas, kurį suvalgysite per kelias minutes.
Nuoroda nukopijuota
Lengvai pagaminamo štrudelio su obuoliais receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Tarp saldžių kepinių daugelio mėgstamiausias yra klasikinis štrudelis su obuoliais. Tačiau jo paruošimas paprastai užima daug laiko. Jei norite išbandyti šį desertą namuose, nestovėdami virtuvėje visą vakarą, galite pasigaminti tinginį štrudelio variantą.
Jus gali sudominti: Kalnas šokoladinių sausainių per 25 minutes: itin lengvas receptas.
Myas sužinojo, kaip per mažiau nei valandą iškepti gardų obuolių štrudelį. Receptu TikTok pasidalijo ukrainiečių tinklaraštininkė Diana Kulikovskaja.
Tingus obuolių štrudelis – receptas
Ingredientai:
- Obuoliai 6 vnt.
- Sluoksniuotos tešlos 500 g
- Cinamonas 1 šaukštelis.
- Vanilinis cukrus 1 pakelis
- Cukrus 100 g
- Kiaušinis 1 vnt.
- Sviestas 20 g
Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į sviestu pateptą keptuvę. Kelias minutes pakepinkite juos kartu su cinamonu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
Tada iškočiokite tešlą ir šonuose padarykite įpjovas. Į vidurį paskirstykite įdarą ir supinkite tešlą. Viršų aptepkite plaktu kiaušiniu ir apibarstykite cukrumi. Siųskite štrudelį į 180-200 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip iškepti tinginį obuolių štrudelį:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Diana Kulikovskaja
Diana Kulikovska – Ukrainos tinklaraštininkė, kurios socialinių tinklų puslapius yra užsiprenumeravę daugiau nei 70 tūkst. vartotojų. Diana dalijasi žingsnis po žingsnio subalansuotų patiekalų receptais.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

