Naujametinis užkandis tartaletėse su prašmatniu įdaru – labai skanus

Originalaus užkandžio šventiniam stalui receptas.

Nukopijuota nuoroda

„Žuvienė tartaletėse” – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Siūlome karšto užkandžio Naujųjų metų stalui receptą – „Julienne in tartlets”. Sotus ir apetitą žadinantis užkandis patiks jūsų svečiams, be to, jis paruošiamas greitai ir lengvai. Vištienos ir grybų derinys visada sėkmingas ir visų mėgstamas.

Beje, patiekalas skanus ir karštas, ir šaltas, praneša Myas su nuoroda į alionakarpiuk.

Jus gali sudominti: Kalnas sausainių su šokoladu per 25 minutes: itin lengvas receptas

„Žiuljenas tartaletėse” – receptas

Ingredientai:

  • Vištienos filė – 500 g
  • Grybai – 250 g
  • Svogūnai – 1 vnt.
  • Grietinėlė 20 % – 100 ml
  • Sūris
  • Grybų prieskoniai, muskato riešutas, pipirai
  • Tartaletės

Vištienos filė, grybus ir svogūnus smulkiai supjaustykite, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos.

Kepkite paruoštus ingredientus, kol iškeps.

Supilkite į keptuvę grietinėlę, viską išmaišykite ir kelias minutes palaikykite ant ugnies.

Sudėkite tartaletes ant kepimo skardos, sudėkite įdarą ir pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Kepkite 10 minučių 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip gaminti „Julienne tartaletėse”:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: alionakarpiuk

alionakarpiuk – populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorius reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Alionakarpiuk yra užsiprenumeravę daugiau kaip 60 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai