Maišelius paruošti lengviau, nei manote.
Nukopijuota nuoroda
Bagelų su uogiene receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Daugeliui žmonių ruduo asocijuojasi su šiluma, jaukumu ir gardžiais kepiniais, kurių aromatas jaučiamas kiekviename kambaryje. My siūlo pasigaminti didelę porciją bandelių su uogiene – tokių, kokias kepdavo mūsų močiutės.
Skanių bagelų receptu pasidalijo maisto tinklaraštininkė TikTok @yuliia.senych.
Sudedamosios dalys: 1:
- miltai – 500 g;
- sviestas/margarinas – 250 g;
- grietinė – 200 g;
- cukraus – 50 g;
- kiaušinio trynys;
- raugas – 0,5 šaukštelio;
- uogienė (tiršta) ~ 100 g.
Virimo procesas
Pirmiausia į dubenį gerai persijokite miltus. Suberkite druską ir tarkuotą sviestą, prieš tai atvėsintą šaldytuve. Rankomis sutrinkite miltus ir sviestą, kad susidarytų trupiniai.
Tada įmaišykite grietinę, cukrų, kepimo miltelius ir kiaušinio trynį. Po to užminkykite švelnią tešlą, suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir nusiųskite į šaldytuvą bent 20-30 minučių (o dar geriau – valandai).
Tada padalykite tešlą į dalis, kiekvieną iškočiokite į apskritimą ir supjaustykite segmentais, kaip parodyta vaizdo įraše.
Plačiąją dalį patepkite uogiene ir susukite bandeles.
Bagelius kepkite 20 minučių 180 °C temperatūroje. Kai jie bus paruošti, juos galima apibarstyti cukraus pudra.
Gero apetito!
Kaip pasigaminti bandeles su džemu – žiūrėkite vaizdo įrašą:
Kiti receptai:
Apie asmenį: yuliia.senych
Yuliia.senych yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Yuliia.senych yra užsiprenumeravę daugiau kaip 50 tūkst. socialinio tinklo naudotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

