Prašmatnios salotos Naujųjų metų stalui – paslaptis slypi pagrindiniame ingrediente

Patrauklių ir sočių kepenų salotų receptas.

Nuoroda nukopijuota

Salotos su vištienos kepenėlėmis – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/

Vištienos kepenėlės yra labai naudingas ir nebrangus produktas, siūlome salotų receptą, kuris nustebins švelnumu ir paprastu paruošimu. O paprastas ingredientų rinkinys patiks bet kuriai šeimininkei.

Beje, salotoms galima naudoti virtus žirnius, praneša Myas su nuoroda į alionakarpiuk.

Jus gali sudominti: Šventinio stalo žvaigždė: labai biudžetinių karališkųjų salotų „Mimoza” receptas

Salotos su vištienos kepenėlėmis – receptas

Ingredientai:

  • Vištienos kepenėlės – 500 g
  • svogūnas – 1 didelis
  • morkos – 2 vnt.
  • konservuotų žaliųjų žirnelių – 1 skardinė.
  • majonezo – pagal skonį
  • druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį
  • lauro lapas – 1-2 vnt.
  • sviesto ir šiek tiek cukraus – kepimui

Vištienos kepenėles nuvalykite, užpilkite vandeniu, įdėkite lauro lapą, druskos ir virkite, kol suminkštės.

Nusunkite vandenį, atvėsinkite kepenėles ir supjaustykite jas griežinėliais.

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite.

Daržoves apkepkite svieste, įberkite šiek tiek cukraus, atvėsinkite.

Dubenyje sumaišykite kepenėles, daržoves, žirnelius, įberkite juodųjų maltų pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišykite.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti vištienos kepenėlių salotas:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: alionakarpiuk

alionakarpiuk – populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorius reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Alionakarpiuk yra užsiprenumeravę daugiau kaip 60 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai