Vinaigrette „poilsio”: netikėtai skanių trijų produktų salotų receptas

Šias burokėlių salotas tikrai būtina išbandyti.

Nukopijuota nuoroda

Neįtikėtinai skanios burokėlių salotos / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo

Jei norite lengvų ir vitaminų suteikiančių salotų, My rekomenduoja pasigaminti gardų patiekalą iš burokėlių, raugintų kopūstų ir svogūnų. Šias salotas galima vadinti lengvesne užpilo versija, nes jos gaminamos iš mažiau produktų ir yra dar paprastesnės.

Šių salotų receptu pasidalijo kulinarijos tinklaraštininkė @_tanyushina_.

Ingredientai: 1:

  • virti burokėliai;
  • rauginti kopūstai (santykiu 1:1 su burokėliais);
  • svogūnai;
  • augalinis aliejus.

Kepimo procesas

Pirmiausia išvirkite burokėlius arba galite nusipirkti jau išvirtus prekybos centruose, kad negaištumėte laiko.

Tada burokėlius sutarkuojame stambia tarka. Čia pat sudedame raugintus kopūstus.

Atsitiktinai susmulkiname svogūną ir sudedame jį į likusius ingredientus. Viską gerai išmaišome ir apšlakstome augaliniu aliejumi.

Šios salotos puikiai tinka prie mėsos ir žuvies patiekalų, taip pat gali būti savarankiškas šventinio stalo užkandis.

Gero apetito!

Kaip paruošti salotas su burokėliais ir raugintais kopūstais – žiūrėkite vaizdo įrašą:

Kiti receptai:

Apie asmenį: Apie asmenį: _tanyushina_

Tatiana Yushina _tanyushina_ yra populiari kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia įdomius išskirtinių patiekalų receptus. Daugiau nei 146 tūkst. instagramo vartotojų yra užsiprenumeravę _tanyushina_.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai