Paprastas triukas kiaušinienę paverčia šedevru: vienas triukas viską pakeičia

Nors paruošimas atrodo elementarus, kiaušinius reikia atsargiai paruošti: juos lengva pervirti.

Nukopijuota nuoroda

Kaip pasigaminti tobulą kiaušinienę / Koliažas: My, nuotrauka: Pexels/Gül Işık, Pixabay/arinaja

Išmoksite:

  • Kiaušinius reikia saugoti: juos galima lengvai perkepti
  • Kepant svarbu kontroliuoti temperatūrą.

Kiaušinių kepimas yra greitas ir paprastas būdas paruošti maistingą produktą, kurį lengva įtraukti į bet kokį patiekalą.

Anksčiau buvo pranešta, kodėl britai nelaiko kiaušinių šaldytuve.

Šio proceso metu kiaušiniai kepami įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus ar kitų riebalų, kol trynys tampa tinkamos konsistencijos, rašo „Express”.

Nors paruošimas atrodo paprastas, kiaušinius reikia atsargiai kepti: juos lengva perkepti, todėl svarbu kontroliuoti temperatūrą. Idealu naudoti vidutinio dydžio keptuvę, kuri įkaista pakankamai greitai, kad kiaušinis iškeptų per vieną ar dvi minutes.

Pirmiausia atsargiai įmuškite kiaušinį į dubenėlį ir įsitikinkite, kad jame nėra lukšto gabalėlių. Kol keptuvė įkaista, įpilkite į ją šiek tiek aliejaus ir leiskite jam įkaisti ant vidutinės ar silpnos ugnies maždaug minutę.

/ Infografika: My

Tada atsargiai perkelkite kiaušinį į keptuvę ir kepkite jį iki norimo iškepimo laipsnio: ant vidutinės ugnies apie minutę arba ant silpnos ugnies apie dvi minutes.

Pabaigoje pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių, tada iš karto patiekite.

Eksperto paslaptis: kaip paruošti kiaušinienę

Vos du netradiciniai ingredientai gali visiškai pakeisti gerai pažįstamą kiaušinienę. Išbandykite ispanišką versiją su chorizo ir mančego sūriu. Šį patiekalą labai lengva paruošti, o jo sodrus skonis maloniai nustebins net ir įprastoje namų virtuvėje.

Žiūrėkite vaizdo įrašą: Kaip pasigaminti tobulą omletą

Kaip pasigaminti orų ir švelnų omletą, kuris sugrąžins nerūpestingų rytmečių atmosferą iš vaikystės. Minkštas omletas su pienu – tai tikras darželio pusryčių skonis.

Autorė atskleidžia paslaptis, kaip pasiekti tokį pat purumą ir minkštumą kaip vaikų darželyje. Receptas paprastas, greitas ir suteikiantis tikrą malonumą su kiekvienu kąsniu.

Anksčiau buvo skelbta, kad viena paslaptis padeda iškepti tobulą kiaušinienę. Kepimo raktas – tinkama temperatūra. Kaitlentė turi būti gerai įkaitinta iki vidutinio stiprumo.

Prisiminkite, anksčiau Myas rašė apie tai, kad kiaušiniai bus švieži ištisus metus: kur juos dėti. Vienoje neįprastoje vietoje kiaušinius galima laikyti visus metus, ir vis tiek jie išliks švieži.

Daugiau naujienų:

Apie šaltinį:

. – tai Didžiosios Britanijos naujienų svetainė, susijusi su laikraščiu „Daily Express”, kuris yra vienas seniausių bulvarinių laikraščių Jungtinėje Karalystėje. Svetainė priklauso žiniasklaidos bendrovei „Reach PLC”, kuriai priklauso ir kiti populiarūs leidiniai, pavyzdžiui, „Daily Mirror” ir „Daily Star”.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad praneštumėte apie ją redakcijai.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai