Skanių ir sultingų jautienos kotletų receptas.
Nukopijuota nuoroda
Jautienos kotletai – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Siūlome jautienos kotletų, kurie stebina savo švelnumu ir sultingumu, receptą. Paprastos paslaptys, ir turėsite puikų patiekalą vakarienei. Prie tokių kotletų rekomenduojame patiekti bulvių košės garnyrą ir šviežių daržovių.
Beje, pageidautina maltą mėsą du kartus perleisti per mėsmalę, praneša Myas su nuoroda į valya__saenko.
Jus gali sudominti: Prabangios salotos iš paprastų ingredientų – beprotiškai skanios
Jautienos kotletai – receptas
Ingredientai:
- Jautiena – 1 kg;
- Bulvės – 2 vnt;
- Svogūnas – 1 vnt;
- Druska, pipirai, mėgstami prieskoniai ir augalinis aliejus kepimui
- Sviestas – 50 g
Jautieną sumalkite mėsmale, kol taps smulki. Svogūną ir bulves sutarkuokite smulkia tarka, suberkite į maltą mėsą.
Pasūdykite, papipirinkite, viską gerai išsukite arba sumaišykite mikseriu su kablio antgaliu.
Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus ir dar kartą juos išplakite.
Kepkite kotletus augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių taps auksiniai, ir grąžinkite juos į keptuvę.
Įpilkite sviesto, uždenkite dangčiu ir troškinkite 30 minučių ant silpnos ugnies.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip paruošti jautienos kotletus:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: valya__saenko
valya__saenko yra virtuvės šefė ir populiari Ukrainos maisto tinklaraštininkė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia įdomius išskirtinių patiekalų receptus. Valya__saenko yra užsiprenumeravę daugiau kaip 60 tūkst. instagramo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

