Dieviško skonio šaltibarščių iš troškinio receptas.
Nuoroda nukopijuota
Šaltibarščių ant želatinos receptas / Kolage: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo
Šaltibarščiai – patiekalas, kurį dažniausiai matome ant šventinio stalo, nes mamos ir močiutės paprastai jį gamina pusę dienos. Tačiau jei norite valgyti cholodecą darbo dieną, yra nuostabus patiekalo receptas, pagal kurį patiekalas pagaminamas vos per dvi valandas.
Myas sužinojo, kad slaptu labai skanaus ir greitai paruošiamo šaltibarščių receptu „TikTok” pasidalijo ukrainiečių tinklaraštininkė Natalija Cukat.
Jus gali sudominti: Taip skanu, kad neliks ant stalo: žiedinių kopūstų salotų receptas.
Cholodai iš troškinio – receptas
Ingredientai: 1:
- Želatina 25 g
- Vanduo 600 g
- Vištienos troškinys 400 g
- Jautienos troškinys 400 g
- 2-3 skiltelės česnako
- Druska
- Pipirai
Pirmiausia įtrinkite česnaką ir įdėkite jį į formą, kurioje sustings cholodetai. Ant jo dedame išvalytą nuo riebalų pertekliaus troškinį, jį galima dėti sluoksniais, pakaitomis vištieną ir jautieną.
Tuo tarpu reikia pasiruošti želatiną. Ją užpilame šiltu vandeniu, išmaišome ir paliekame 10 minučių, kad išbrinktų. Pasibaigus nustatytam laikui, užpilkite želatiną ant mėsos ir įdėkite į šaldytuvą dviem valandoms.
Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip per dvi valandas pasigaminti tobulą cholodets:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: Natalia Tsukat
Natalija Tsukat – Ukrainos tinklaraštininkė, socialiniuose tinkluose besidalijanti įvairių patiekalų receptais. Jos puslapį „TikTok” yra užsiprenumeravę daugiau nei 75 tūkst. vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

