Raugintų kopūstų receptas nauju būdu: visa paslaptis viename ingrediente

Taigi jūs dar neragavote raugintų kopūstų.

Nuoroda nukopijuota

Kaip virti raugintus kopūstus – patikrintas receptas / Kolage: My, nuotr. depositphotos.com, pexels

Rauginti kopūstai yra gana populiarus patiekalas, kurį galima patiekti ir su bulvėmis, ir su mėsos patiekalais. Yra daugybė raugintų kopūstų receptų, tačiau šį kartą My siūlo pridėti vieną slaptą ingredientą.

Ukrainiečių maisto tinklaraštininkė @_tanyushina_ instagrame pasidalijo raugintų kopūstų su medumi receptu.

Jums reikės:

  • kopūstų;
  • morkos;
  • medaus – 1,5 valg;
  • druskos – 1,5 valgomojo šaukšto. l;
  • vandens – 1 l.

Virimo procesas

Pirmiausia reikia paruošti sūrymą. 1 litrui vandens įberkite 1,5 šaukšto druskos, užvirinkite ir atvėsinkite iki drungno.

Tada supilkite 1,5 valgomojo šaukšto medaus ir gerai išmaišykite, kad jis visiškai ištirptų.

Palikite sūrymą atvėsti iki kambario temperatūros.

Beje, jau anksčiau dalijomės dieviškų raugintų pomidorų receptu.

Tuo tarpu susmulkinkite kopūstus ir pasirinktinai pridėkite morkų.

Kopūstus reikia tvirtai įspausti į indus, kuriuose rauginate. Viską užpilkite sūrymu ir palikite ant stalo maždaug 1,5-2,5 dienos. Priklausomai nuo temperatūros jūsų virtuvėje. Kuo ji šiltesnė, tuo greičiau kopūstai rauginsis.

Po 24 valandų galėsite paragauti.

Beje, raugindami kopūstus nepamirškite išleisti susidariusių dujų, pavyzdžiui, suši lazdele. Svarbiausia nenaudoti metalinio daikto.

Kaip virti raugintus kopūstus su medumi – žiūrėkite vaizdo įrašą:

Kiti receptai:

Apie asmenį: Apie asmenį: _tanyushina_

Tatiana Yushina _tanyushina_ yra populiari kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia įdomius išskirtinių patiekalų receptus. Daugiau nei 146 tūkst. instagramo vartotojų yra užsiprenumeravę _tanyushina_.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai