Vienas paprastas judesys peiliu padės daug lengviau paruošti įdarytus kopūstus.
Nukopijuota nuoroda
Paprasta gudrybė su kopūstais, skirta įdarytiems kopūstams / Koliažas: My, nuotrauka: pixabay
Išmoksite:
- Kaip pjauti kopūsto kopūstą
- Kaip išardyti kopūstų lapus, skirtus įdarytiems kopūstams
Įdaryti kopūstai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas, tačiau jį paruošti nebėra taip paprasta. Kad įdaryti kopūstai būtų sveiki, sultingi ir skanūs, reikia žinoti, kaip teisingai paruošti kopūstus.
Jus gali sudominti: Kaip tinkamai suminkštinti mėsą patisonams: paslaptis, kurios beveik niekas nežino.
Myas išsiaiškino, kaip tai padaryti. TikTok tinklaraštininkė iš Ukrainos Sofija Sizova pasidalijo šaunia gudrybe, padedančia lengvai atskirti kopūstų lapus nuo kopūstų, jų nesuplėšant.
Kaip išardyti kopūstus įdarytiems kopūstams
Tinklaraštininkė pataria ne tik išpjauti kopūsto kotą, kaip tai daro daugelis šeimininkių, bet ir perpjauti kopūstą į dvi dalis. Svarbu tai, kad apatinės, tos su koteliu, nereikėtų išmesti į šiukšlių dėžę.
„Vieną pusę galima naudoti barščiams, o iš kitos pusės galima lengvai nuplėšti ištisus kopūsto lapus, skirtus įdarytiems kopūstams”, – paaiškino Sofija.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip išardyti kopūstus, kad galėtumėte gaminti įdarytus kopūstus:
Taip pat skaitykite:
Apie asmenį: Sofia Sizova
Sofija Sizova yra Ukrainos tinklaraštininkė, aktyviai besidalijanti patarimais, „pasidaryk pats” projektais ir estetiniais sprendimais namams. Jos „Instagram” paskyrą seka daugiau nei 33 tūkst. sekėjų, o „TikTok” ją seka daugiau nei 9 tūkst. vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

