Skanus kaip močiutės: tinginių pyragėlių su kiaušiniu ir svogūnais receptas be pelėsių

Neįtikėtinai skanių pyragėlių receptas, kuriam pagaminti nereikia daug laiko.

Nukopijuota nuoroda

Geriausias tinginių pyragų receptas / Koliažas: My, nuotrauka: ekrano nuotraukos iš vaizdo įrašo

Pirožkai – vaikystės patiekalas, kurį mėgsta daugelis žmonių. Tačiau ne taip paprasta pagaminti tokius pyragus, kokius gamino jūsų močiutė. Tačiau galite pasigaminti tinginių pyragaičių, kurie savo skoniu nenusileidžia klasikiniam receptui.

Myas išsiaiškino, kaip iškepti labai skanius pyragėlius su kiaušiniu ir svogūnais. Ukrainiečių tinklaraštininkė Polina apie tai papasakojo TikTok pollicooking.

Jus gali sudominti: Tinginio šokoladinis pyragas keptuvėje: receptas paprastas.

Tinginių pyragaičiai – receptas

Ingredientai:

  • Kefyras 400 ml
  • Cukrus 1 šaukštelis Cukrus 1 šaukštelis.
  • Druska 0,5 šaukštelio.
  • Soda 1 šaukštelis.
  • Kiaušiniai 4 vnt.
  • Miltai 300 g miltų
  • Žaliasis svogūnas

Dubenyje sumaišykite kefyrą, druską, cukrų ir vieną kiaušinį. Tada į mišinį suberkite sodą ir miltus. Išminkykite tešlą. Kitas žingsnis – paruošti įdarą, t. y. išvirti ir sutarkuoti tris kiaušinius ir smulkiai supjaustyti svogūną.

Užminkykite tešlą su įdaru, tada kepkite ant įkaitintos keptuvės su aliejumi ant silpnos ugnies paplotėlius, kol iš abiejų pusių įgaus auksinę plutelę.

Gero apetito!

Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti tinginių pyragus:

Jus gali sudominti:

Apie asmenį: polli_cooking

polli_cooking yra populiari ukrainiečių kulinarinio tinklaraščio autorė socialiniame tinkle „Instagram”. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Tinklaraštį polli_cooking yra užsiprenumeravę daugiau kaip 200 000 socialinio tinklo vartotojų.

Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai