Glebas Repičius papasakojo apie natūralų gerklės skausmo gydymo metodą, kuris iš esmės primena vaistinės priemones.
Nukopijuota nuoroda
Kuris prieskonis gydo gerklės skausmą / Koliažas: My, nuotrauka: pexels
Ruduo – peršalimo ligų, gripo ir kitų nemalonių susirgimų metas. Nepakenčiamas kosulys ir gerklės skausmas šiuo rudens ir žiemos laikotarpiu gali pasireikšti kelis kartus. Kartais atrodo, kad dažnas vaistinių preparatų vartojimas gali pakenkti organizmui. Tačiau toleruoti gerklės skausmą nėra išeitis.
Internete jau knibždėte knibžda įvairių būdų, kaip numalšinti skausmą: valgyti ledus, čiulpti ledinukus ar paprastą ledo kubelį. Tačiau tai tik nuslopina skausmą, bet jo neišgydo. Garsus ukrainiečių chemijos mokslų kandidatas Glebas Repičius atskleidė nuostabų būdą, kaip gydyti gerklės skausmą ir išsigelbėti nuo jo. Šis menkutis ir natūralus metodas tikrai veikia.
Gerklės skausmas – kaip padėti sau namuose
Tikrasis išsigelbėjimas nuo gerklės skausmo yra gerai žinomas ir pigus prieskonis. Kalbame apie gvazdikėlius.
Vaistininkas pataria kramtyti du džiovintus gvazdikėlių pumpurus. Jų nebūtina nuryti. Jis teigia, kad po to iš karto atsiranda lengvas nutirpimo pojūtis, kurį sukelia prieskonyje esanti medžiaga eugenolis.
„Jis pasižymi analgetiniu poveikiu, savo stiprumu prilygstančiu sintetiniam benzokainui. Eugenolis taip pat slopina stafilokokų ir streptokokų, sukeliančių gerklės skausmą, ir net kandida grybelių augimą”, – sako Glebas Repičius.
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip atsikratyti gerklės skausmo:
Jus taip pat sudomins:
Kas yra Gleb Repich
Glebas Repičius – ukrainiečių biochemikas, chemijos mokslų daktaras. Jis yra Pasaulinio Ukrainos mokytojų prizo finalininkas. Jis užsiima mokslo populiarinimu per savo socialinius tinklus.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

