Labai skanus patiekalas iš aiškių ir paprastų ingredientų.
Populiarųjį julieną galima paruošti ir kitaip / My koliažas, TikTok ekrano nuotrauka
Prancūziški patiekalai jau seniai persikėlė į ukrainiečių šeimininkių užrašų knygeles – daugelis gamina ratatujų ir gratinų, kepa eklerus ir profiteroles, tačiau garbingą vietą namų virtuvės knygose vis dar užima julienas.
Kaip pasigaminti gardų julieną su grybais – receptas
Socialiniame tinkle TikTok swirusilasya vaizdo įrašą vartotojas slapyvardžiu nisenitnitsia. Mergina parodė, kaip ji gamina julieną – receptas surinko 30 tūkst. patinka, o daugiau nei 40 tūkst. žmonių jį įtraukė į savo žymes. Pabandykite pasigaminti julieną su grybais ir vištiena pitos duonoje – esame tikri, kad jums patiks.
Sudedamosios dalys: 1:
- svogūnai – 1 vnt;
- vištienos filė – 700 g;
- grybai – 500 gramų;
- grietinėlės, kurios riebumas ne mažesnis kaip 20 % – 200 gramų;
- miltų – 1 valgomasis šaukštas;
- sūrio – 100 g;
- trys stačiakampiai pitos duonos lakštai;
- kiaušiniai – 2 vnt;
- panko krekeriai;
- druska, vištienos prieskoniai, muskato riešutas.
Studijuodami vaizdo įrašą galite suprasti, kad džiūvėsiai su vištiena ir grybais ruošiami labai paprastai – pirmiausia reikia nulupti svogūną, jį nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Tą patį padarykite su grybais ir vištiena. Į keptuvę, pateptą aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite grybus, pasūdykite ir supilkite į gilią lėkštę. Dar kartą nepatepę keptuvės aliejumi, sudėkite mėsą, kepkite 5 minutes, tada pabarstykite vištienai skirtais prieskoniais ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą.
Taip pat skaitykite:
Keptuvėje sumaišykite mėsą ir grybus, supilkite miltus, išmaišykite, pasūdykite, supilkite grietinėlę ir suberkite muskatą. Išmaišykite mentele ir virkite, kol grietinėlė išgaruos. Ant stalo padėkite lavašo lakštą, į vidų įdėkite vištienos ir grybų įdaro, šalia sudėkite tarkuotą sūrį. Suvyniokite pitą į voką, beveik kaip šašarmą, apvoliokite kiaušinių tryniuose ir panko džiūvėsėliuose. Sudėkite pitos džiūvėsius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos, kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

