Šį receptą „TikTok” paskyroje išsaugojo daugiau nei 40 000 žmonių: švelnūs julienai pitos duonoje.

Labai skanus patiekalas iš aiškių ir paprastų ingredientų.

Populiarųjį julieną galima paruošti ir kitaip / My koliažas, TikTok ekrano nuotrauka

Prancūziški patiekalai jau seniai persikėlė į ukrainiečių šeimininkių užrašų knygeles – daugelis gamina ratatujų ir gratinų, kepa eklerus ir profiteroles, tačiau garbingą vietą namų virtuvės knygose vis dar užima julienas.

Kaip pasigaminti gardų julieną su grybais – receptas

Socialiniame tinkle TikTok swirusilasya vaizdo įrašą vartotojas slapyvardžiu nisenitnitsia. Mergina parodė, kaip ji gamina julieną – receptas surinko 30 tūkst. patinka, o daugiau nei 40 tūkst. žmonių jį įtraukė į savo žymes. Pabandykite pasigaminti julieną su grybais ir vištiena pitos duonoje – esame tikri, kad jums patiks.

Sudedamosios dalys: 1:

  • svogūnai – 1 vnt;
  • vištienos filė – 700 g;
  • grybai – 500 gramų;
  • grietinėlės, kurios riebumas ne mažesnis kaip 20 % – 200 gramų;
  • miltų – 1 valgomasis šaukštas;
  • sūrio – 100 g;
  • trys stačiakampiai pitos duonos lakštai;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • panko krekeriai;
  • druska, vištienos prieskoniai, muskato riešutas.

Studijuodami vaizdo įrašą galite suprasti, kad džiūvėsiai su vištiena ir grybais ruošiami labai paprastai – pirmiausia reikia nulupti svogūną, jį nuplauti ir supjaustyti mažais kubeliais. Tą patį padarykite su grybais ir vištiena. Į keptuvę, pateptą aliejumi, sudėkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite grybus, pasūdykite ir supilkite į gilią lėkštę. Dar kartą nepatepę keptuvės aliejumi, sudėkite mėsą, kepkite 5 minutes, tada pabarstykite vištienai skirtais prieskoniais ir kepkite, kol įgaus auksinę spalvą.

Taip pat skaitykite:

Keptuvėje sumaišykite mėsą ir grybus, supilkite miltus, išmaišykite, pasūdykite, supilkite grietinėlę ir suberkite muskatą. Išmaišykite mentele ir virkite, kol grietinėlė išgaruos. Ant stalo padėkite lavašo lakštą, į vidų įdėkite vištienos ir grybų įdaro, šalia sudėkite tarkuotą sūrį. Suvyniokite pitą į voką, beveik kaip šašarmą, apvoliokite kiaušinių tryniuose ir panko džiūvėsėliuose. Sudėkite pitos džiūvėsius ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos, kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Jus taip pat gali sudominti naujienos:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai