Pipirų užkandžio receptas.
Nukopijuota nuoroda
Pipirų užkandis – receptas / koliažas: My, nuotrauka: depositphotos.com/
Siūlome jums per kelias minutes paruošti puikų užkandį iš paprikų. Toks patiekalas užkariaus paruošimo paprastumu, taip pat minimaliu ingredientų rinkiniu. Užimtoms šeimininkėms šis užkandis taps tikru lobiu.
Beje, paprikos pagal šį receptą gaunasi švelnios ir kvapnios, praneša My su nuoroda į olga_riabenko.
Jus gali sudominti: Pitos pyragas su slaptu įdaru per kelias minutes – bombastiško skonio
Pipirų užkandis – receptas
Ingredientai:
- Paprikos – 6-8 vnt;
- Aštrioji paprika arba žalioji saldžioji paprika – 1 vnt;
- Augalinis aliejus – 150 ml;
- Druska – 1 šaukštelis;
- Cukrus – 1 valgomasis šaukštas;
- Citrinų sultys;
- Šviežios prieskoninės žolelės – 1 puokštė
Nuplautas paprikas pašaukite į 160 laipsnių temperatūros orkaitę ir laikykite, kol suminkštės.
Sudėkite jas į dubenį, uždenkite dangčiu ir palikite 10 minučių.
Išimkite iš paprikų odelę ir sėklas.
Sumaišykite augalinį aliejų, druską, cukrų, citrinos sultis ir smulkintas žoleles.
Sudėkite paprikas sluoksniais į gilų indą ir užpilkite marinatu.
Palikite pastovėti 30 minučių ir viskas paruošta. Gero apetito!
Žiūrėkite vaizdo įrašą, kaip pasigaminti paprikų užkandį:
Jus gali sudominti:
Apie asmenį: olga_riabenko
olga_riabenko yra populiari ukrainiečių maisto tinklaraštininkė instagrame, „Master Chef 12” superfinalistė. Tinklaraščio autorė reguliariai skelbia išskirtinius išskirtinių patiekalų receptus. Olgą_riabenko prenumeruoja daugiau kaip 170 tūkst. socialinio tinklo vartotojų.
Jei pastebėjote klaidą, paryškinkite reikiamą tekstą ir paspauskite Ctrl+Enter, kad informuotumėte redakciją.

