„Bounty roll” be kepimo: sausainiai ir kondensuotas pienas – skanus skanėstas arbatai

Švelnaus kokosų skonio vyniotinio neįmanoma nemėgti.

Paprastas nekeptas ritinys iš sausainių atrodo kaip „Bounty” batonėlis / My koliažas, „YouTube” ekrano nuotrauka

Užtemimo laikotarpiais kulinarai ypač vertina nekepamų desertų receptus. Vienas iš tokių radinių – vyniotinis su saldžiu įdaru. Tešlos pagrindas gaminamas iš sausainių, o kremas – iš sutirštinto pieno. Kepimui nereikia nei viryklės, nei orkaitės. O gaunasi taip skaniai, kad patiekalas suvalgomas beveik iš karto.

Nekeptas sausainių vyniotinis su saldintu sutirštintu pienu

Deserto skonis primena „Bounty” batonėlį dėl kokosų įdaro. Jį paruošti nėra sudėtinga. Svarbiausia neskubėti, kad desertas išeitų tvarkingas.

Tešlos ingredientai:

  • du šimtai penkiasdešimt gramų sausainių;
  • trys šaukštai kakavos miltelių;
  • šimto mililitrų vandens arba pieno;
  • penki šaukštai cukraus.

Kremui reikės:

  • šimtas gramų kondensuoto pieno;
  • septyniasdešimt gramų sviesto;
  • keturiasdešimt gramų (trys valgomieji šaukštai) kokosų drožlių;
  • šimtas gramų cukraus.

Taip pat reikės pergamento arba maistinės plėvelės.

Sumalkite sausainius į trupinius naudodami mėsmalę, smulkintuvą arba kočėlą. Norint sėkmingai iškepti nekeptą vyniotinį, trupiniai turi būti kuo smulkesni. Į šią masę suberkite cukrų, kakavą. Supilkite kambario temperatūros vandenį arba pieną ir užminkykite vientisą tirštą tešlą.

Tada paruoškite kremą „Bounty” vyniotiniui be kepimo. Į kondensuotą pieną įmaišykite minkštą ištirpintą sviestą. Suberkite cukrų ir kokoso drožles. Jei nemėgstate saldžių desertų, galite įdėti mažiau cukraus arba porą šaukštų grietinės, kad būtų rūgštesnis pieno skonis.

Taip pat skaitykite:

Ant stalo padėkite pergamento lakštą ir ant jo kočėlu iškočiokite stačiakampio formos tešlą. Kad desertas išeitų dailiai, paviršius turi būti lygus. Ant šio pagrindo tolygiai paskirstykite kremą. Tada atsargiai suvyniokite desertą pakeldami popierių nuo vieno krašto.

Suvyniokite paruoštą „Bounty” ritinėlį į popierių ir įdėkite jį į šaldiklį 30 minučių, kad gerai sukietėtų. Tada jį galima perkelti į šaldytuvą ir laikyti, kol bus suvalgytas. Prieš patiekdami desertą supjaustykite vienodais griežinėliais.

Jus taip pat gali sudominti naujienos:

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Naudingi patarimai ir gyvenimo triukai